Nemzeti Nyomozó Iroda

Mostanában egyre jobban elterjedt az a rettentően ötletes vírus, miszerint a Nemzeti Nyomozó Iroda blokkolja a számítógépünket. A kis alattomos még a webkameránkat is bekapcsolja, hogy ijedt tekintetünket mi magunk is láthassuk élő egyenesben. Vírusunk kőkemény összegeket próbál bevasalni rajtunk, illetve szabadságvesztéssel fenyeget, amit persze nem kell komolyan venni. Ha egy picit félretesszük kezdeti ijedtségüket, láthatjuk, hogy a szöveg hivatalos dokumentumhoz nem illő módon, tele van fordítási hibákkal.

1

A vírus eltávolítása rendkívül egyszerű, egy sima vírusirtó (és ha minden kötél szakad, egy rendszergizda) segítségével már nem kell többé Áder Jánossal farkasszemet néznünk. Ajánlott innentől kezdve odafigyelni arra, hogy milyen linkekre kattintgatunk, illetve, hogy mindig legyen bekapcsolva a tűzfal, és a vírusirtó. Így kiküszöbölhetjük a vírus támadások nagy részét, és nem kell ijedten a szívünkhöz kapnunk, hogy mit szól majd az asszony ahhoz, hogy pornográf videók miatt köröz minket a nyomozóiroda.

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>